Virtuaalitalli Heijastuksen päiväkirja jota kirjoittavat hoitajat, yksityisten omistajat ja tallin omistaja. Saattaa joskus sisältää muutakin asiaa..

perjantai 17. huhtikuuta 2009

17.4.

Minua jännitti, kun ensimmäisen kerran saavuin tallille. Eilen illalla olin ottanut yhteyttä tallinpitäjään ja pyytänyt hoidokikseni suloisen vuonistamma Keenan. Parkkeerasin pyöräni sivuun ja avasin vihreän puuoven. Tunsin olevani heti kotona. Katselin ympärilleni astuessani sisään tallihuoneeseen, jossa ei näkynyt ristin sieluakaan. Jatkoin matkaani ja pääsin käytävälle. Ihailen suuresti tallin tiljoa ja kurkin uteliaasti eri huoneisiin. Ihmeen hiljaista. Jatkan matkaani hevosten karsinoille ja tervehdin muutamaa kauraturpaa lukiessani karsinoiden nimikylttejä. Astelen ulos tallista ja suuntaan matkani kentälle. Kentällä on muutamia ratsukoita ratsastamassa. Kateselen heitä hetken ja jatkan matkaani. Kauas ulottuvissa tarhoissa käyskentelee suloisia kauraturpia. Pysähdyn hetkeksi katselemaan niitä., jonka jälkeen lähdin takaisin. Tallilla etsein Keetan karsinan. Tullessani olin huomannut kottikärryt sekä talikon. joten hain ne ja siivosin Keetan karsinan, joka ei ollut sekainen. Matkalla huomasin myös lantalan johon kippasin kottikärryt. Vein kärryt takaisin talliin ja lakaisin sotkuni. Tämän jälkeen lähdin pyörälleni ja kotiin, koska meillä oli koe, eikä paikalla ollut oikein ihmisiä keneltä olisin voinut kysyä tiloista. Päätin tulla heti huomenna paremmalla onnella uudestaan (:

1 kommentti:

  1. Harmi että satuit paikalle aikaan jolloin kaikki olivat ilmeisesti jossain ulkosalla nauttimassa keväisestä auringosta, mutta loistavaa että oma-aloitteisesti karsinan kuitenkin siivosit :)

    VastaaPoista