Virtuaalitalli Heijastuksen päiväkirja jota kirjoittavat hoitajat, yksityisten omistajat ja tallin omistaja. Saattaa joskus sisältää muutakin asiaa..

torstai 11. kesäkuuta 2009

11.6.

Heräsin seitsemältä. Puin päälleni ja menin alas syömää aamupalan. Oli tulossa lämmin päivä. kun olin syönyt kello oli puoli kahdekasan. Pyöräilin tallille. pyöräily matka oli hiukan raskas. Kun olin tallin pihassa aloin sulkea puhelinta äiti soitti. ja sanoi onko kaikki hyvin oletko jo tallilla? sanoin: olen tallillä äläkä soittele uudestaan koska suljen puhelimen. Äiti sanoi: okei moikka. sanoin moikka ja suljin puhelun sitten sammutin puhelimen. Kävelin tallin ovelle ja avasin oven. Tallilla oli paljon ihmisiä. Alon vähän aikaa rupatella ja sitten menin randomin karsinaan laitoin herkun ruoka kuppiin ja silitin sitä hellästi. Tulin ulos karsinasta ja hain harjoja. kun olin karsinassa niin se yritti näykkiä minua. Aloin harjaamaan Randomia. Ensin puhdistin kaviot se nosti hienosti kaviot mutta taas yritti näykkiä minua. Kun sain kaviot puhtaaksi. aloin hrjaamaan sen vartalua se oli kiltisti ja ryhdikkäästi ja vähän hölmöili. Meinasin purskahtaa nauruun mutta en halunnut ettei pikku Randomille tulisi pahamieli. kun olin harjannut ponin kokonaan kävin hakemassa satulan suitset ja suojat. Tulin satulahuoneesta pois muistin että unohdin sulkea karsinan oven. :( kun näin käytävän käytävällä ei ollut ketään. ei edes pienoista ruskeeta ponia. mein karsinaan niin Random oli karsinassaan olin ihmeellisen hämmästynyt. Aloin laittamaan satulaa se pullisteli mahaansa mutta sain onneksi satulan tarpeersi kireelle. sitten laitoin suitset se avasi hienosti suun ja antoi kiltisti laittaa remmit kiinni. sitten laitoin suojat etusiin. se meni erittäin hyvin. Tulin karsinasta ulos suljin karsinan ja hain kypärän. laitoin kypärän käytävällä kiinni. ja sitten menin Randomin karsinaan. Talutin randomin kentälle ja siten mittasin jalustimet. hyppäsin selkään ja aloimme kävellä kenttää. teimme pysähdyksiä ja isoja ympyröitä. kun olimm 15 minsaa mennyt käyntiä. aloimme mennä kevyttäravia kun olimme mennyt 15 minsaa sitä tuli vastaan pukki laukka se oli hauskan tuntusta mutta hiljensin raviin ja kokeilin uudestaan nyt se ei tehnyt pukkilaukkaa vaan oikeaa laukkaa oikealla kierroksella sitten vaihoimme suuntaa ja vaihoimme myös laukan vasempaan en viittinyt hirveesti rasittaa sitä. josen lopetettiin aika pian. tulin alas ja talutin Randomin talliin omaan karsuun. riisuinsen ja vein kamppeet omille paikoille ja pesin suojat ja kuolaimet. sitten aloin harjata sitä. jasitten vein harjapakin satulahuoneeseen ja laitoin kypärän omalle paikalle. sitten annoin Randomille herkun ja sanoin moikka ja Random vastasi hirnn. sitten tallin ulko puolella avasin puhelimen ja katoin kelloa että se oli puoli kymmenen. sitten lähdin kotiin.

1 kommentti:

  1. Teillähän sujui Randon kanssa oikein hyvin näin ekalla hoitokerralla, kun ori ei enempää ratsastaessakaan kenkkuillut - hyvä juttu! Tarinan lukemisesta tekisi kuitenkin mukavempaa jos käyttäisit vähän enemmän pilkkuja ja isoja alkukirjaimia kun tarvitsee, myös pisteet ovat välillä vähän oudoissa paikoissa.. Ja muistahan ensi kerralla sulkea karsinan oven kun lähdet muualle ;)

    VastaaPoista