Virtuaalitalli Heijastuksen päiväkirja jota kirjoittavat hoitajat, yksityisten omistajat ja tallin omistaja. Saattaa joskus sisältää muutakin asiaa..

torstai 18. kesäkuuta 2009

Loppu hyvin, kaikki hyvin

Heräsin aikaisin aamulla puoli 7. menin aamupalalle ja puin. Olin hieman levoton ja pyöräilin tallille hitaasti. olin tallilla menin hakemaan randomin puomille kun oli hyväsää pidin hyvin kiinni ja sitten random karkasi käsistäni kaura laarille alkoi hieman harmostuttaa sitten sain sen sieltä pois vein sen puomille ja laitoin juoksutus narunsille mutta ensin hajasin sen kun olin viemässä randomia kantälle se meni istumaan ja ihmettelin miten se niin teki kun luonteessakaan ei se osannut istua o.O olin todella hämmästynyt sitten se nousi äkkinäisesti ja juoksi kiitolaukaa kentälle ja minä vedid ja vedin ja sitten laijuinkin ilmassa. kentällä laitoin portinkiinni ja juoksutin sitä ensin sitten aijoin juoksuttaa ilman narua kun yritin ottaa narua se meni kovaa taas leijuin sen minkä laihiksen oti siitä ei ollut hyötyä yhään se vain pahensi tilannetta juokutuksen jälkeen se oli melko rauhallinen ja veinsen puomille silloin keskellä matkaa istahti eikä enään noussut arvaa nolottiko kun random istoo ja tytöt tulivat tallille yksi tytöistä kysyi en tiennytkään että random osaa istua. aloimme hikattaa ja sitten vahingossa päästin sen irti se ei huomannut mitään ja istui tai se ei halunnut tehdä mitään loppu päivä se oli kiltisti se tuli luokseni istui ja kätteli luulen että se on tästälähtien kiltti ja lupaavainen vainsen puomille ja annoin sille pari porkkanaa. sitten harjasin sen ja vein laitumelle. sitten siivuon karsinan ja menin kotiin kun kello tuli puoli 6 tulin takaisin tallille ja vein randomin sisään ja annoin ruokaa sille se meni ihanasti ja kivasti oli viileä ja ajattelin mennä kävelylle randomin kanssa menimme yhden maasto lenkin se oli ihanaa mennä randomin kanssa kun saavuimme tallille kello oli puoli 8 . sitten annoin randomille ruokarauhan ja lähdin kotiin.

1 kommentti:

  1. Voisit kenties panostaa enemmän kirjoitukseesi, oli vähän vaikea tajuta mitä tarinassa edes tapahtui kun teksti valui silmien ohi ilman mitään mikä pätkisi sitä ja kirjoitusvirheitäkin löytyi.. Kyllähän se Rando selvästi sinullekin sen "kurjemmankin" puolensa sitten näytti :P

    VastaaPoista